#25 - Skeid

Lørdag er det hovedstaden og Nordre Åsen som gjelder når vi skal møte Skeid!

Stigende form
Skeid hadde sammen med Stjørdals Blink og Grorud en frustrerende første halvdel av sesongen. Alle tre lagene stod med fattige 6 poeng etter 15 spilte seriekamper. Derfra har oksene fra hovedstaden begynt å plukke poengene sine mer regelmessig. De 9 siste kampene har gitt godkjente 12 poeng, og Skeid har et klart overtak på kvalifiseringsplassen, i tillegg til at de kan skimte sikker plass ikke så langt fremme. Avstanden opp med 6 kamper igjen å spille er på 7 poeng. 

Flere endringer i sommer
Hovedtrener Gard Holme har fått flere nye spillere inn i troppen i løpet av sommervinduet. Maxwell Effiom (Sandnes Ulf), Per-Magnus Steiring (Kongsvinger), Kristoffer Hoven (Sogndal), Palmi Arinbjörnsson (Wolverhampton), Kim Jeongwoo (Tongwon) og Simen Kvia-Egeskog (Viking - Lån) har alle kommet inn for å forsterke laget i avslutningen av sesongen. 

Skeid har spilt to bortekamper på rad de siste to rundene. Forrige kamp endte med knepent 0-1 tap mot Mjøndalen, mens kampen før det endte i en sterk 1-0 seier borte mot Sogndal. Forrige hjemmekamp var ikke like hyggelig, da vant KFUM med 5-1 på Nordre Åsen. 

Første kamp for Klæboe
Mellom serierunde 24 og 25 har FFK gjort store endringer. Joakim Klæboe er hovedtrener ut sesongen, i tillegg har Espen Engebretsen kommet inn som daglig leder og Joacim Heier gått over i fulltids sportssjef-rolle. 

Inn til helgens kamp er fortsatt Kjelsrud Johansen ute med skade. På den positive siden har Philip Aukland vært i full trening med laget og er klar for kamptroppen igjen. Etter 4 måneder ute tar det fortsatt noe tid før den solide backen er klar for en hel kamp, men uansett positivt at sørlendingen er tilbake i troppen! Mads Nielsen er ute med karantene etter å ha fått sitt 4. gule kort for året sist. 

Kampstart på Nordre Åsen er klokka 16:00 lørdag. 

Annonse fra Obos-ligaen: