#24 - Sandnes Ulf

Søndag kommer opprykksjagende Sandnes Ulf til Stadion for å sparke ball mot FFK!

Vil tilbake til Eliteserien
Sandnes Ulf spilte sist i Eliteserien i 2014, og er nå i sin 8. sesong i OBOS-ligaen. 2016 og 2017 endte i kvalifisering til opprykk, men årene etter har det blitt plasseringer i midtsjiktet av tabellen. Også i 2021 hvor det ble en 8. plass, som til slutt var en ganske bra for Sandnes Ulf, som ikke startet sesongen så bra, men løftet seg på høsten, bl.a. ved hjelp av ringreven Bjarne Berntsen som tok over som hovedtrener etter sommeren. 

Med nye flotte Øster Hus Arena og et godt økonomisk fundament er Sandnes Ulf rigget for spill på øverste nivå. Årets sesong har variert for de lyseblå, men laget har hele tiden vært i toppen. I øyeblikket er laget plassert på en 5. plass, men med 7 poeng opp til direkte opprykk trenger de mange seire på slutten for å henge med hele veien inn.  

Nærmer seg skadefritt
For FFK sin del ble det bare med nesten borte mot Raufoss sist, etter en god kamp hjemme mot Sogndal i runden før det. Nå er det hjemme på Stadion igjen og laget er klare for å finne tilbake til prestasjonen man leverte forrige 90-minutter på eget kunstgress. 

Mads Nielsen har stått over de siste kampene grunnet skade, men har trent for fullt denne uken og er klar for kamp igjen. Philip Aukland er også i trening med laget igjen, men ikke klar for kamp helt enda. Det er heller ikke Henrik Kjelsrud Johansen, men også han nærmer seg. Jakob Lindström er ute med karantene for gule kort. 

Kampstart på søndag 11. september er kl. 15:00!
Billetter kjøper du i FFK Appen eller her: BILLETTER!  

Annonse fra Eliteserien: