#22 - Sogndal

Ny kamp og nye muligheter, lørdag er det FFK mot Sogndal på Fredrikstad Stadion!

Mye mål med Sogndal
Gjestene fra Sogn og Fjordane har hatt en variabel sesong i OBOS-ligaen i år. Fra det helt glimrende til det mer dystre. Eksemplifisert i noen av deres siste kamper hvor det har blitt 4-0 seier borte mot Mjøndalen, og 6-0 tap borte mot Sandnes Ulf. 

Sogndal har vært gjennom en spennende utvikling i år med legenden Tore Andre Flo som trener. Et mer spillende Sogndal har imponert på sitt beste offensivt, men også hatt utfordringer med å stenge tilstrekkelig igjen bakover, noe 39 baklengs på 21 kamper viser. Sogndal scorer også mye, 38 så langt, noe som betyr at Sogndal er det laget i OBOS-ligaen 2021 som til nå har vært involvert i flest mål. 

Hjemme på Fosshaugane er det alltid vanskelig å møte Sogndal, og det er også her dem har hentet flest poeng. På bortebane har det blitt 3 seire på 10 forsøk, Stjørdals Blink, Skeid og Mjøndalen er beseiret på sitt eget kunstgress. De siste 5 bortekampene har endt med 1 seier, 2 uavgjort og 2 tap. 

BILLETTER FFK - SOGNDAL

Jevnt mot Sogndal
Siden comebacket til FFK i OBOS-ligaen har det vært jevne dueller mot Sogndal. I fjor endte begge kampene med 2-1 til FFK, det første møtet mellom lagene i år endte med 1-1 på Fosshaugane. Nicolay Solberg har vært plagsom for Sogndal med scoringer i alle tre kampene. 

Trenerteamet har mange spillere å velge mellom til lørdagens kamp, men må også unnvære tre spillere som ikke er klare. Kjelsrud Johansen og Aukland er begge i gang med ball på feltet, men ikke med på vanlige lagstreninger enda. Mads Nielsen har slitt med en overbelastet muskel i låret siden Åsane borte og er ikke klar til denne kampen. Utover det er alle mann i full trening og ingen er ute med karantene. 

BILLETTER FFK - SOGNDAL

Kampstart på Stadion lørdag 27. august er klokka 15:00!

Annonse fra Eliteserien: