#18 - Stabæk

Torsdag er det ny kamp for Fredrikstad når vi tar imot Stabæk på Stadion!

Jager opprykk
Stabæk har ikke lagt skjul på ambisjonene denne sesongen, de både vil og må tilbake til Eliteserien, og har lagt mye i potten for å klare det. Klubben er kjent for å være en av landets fremste talentfabrikker og har fostret opp en rekke toppspillere og landslagsspillere. I 2022 preges fortsatt laget av flere unge spennende spillere, men i jakten på opprykk har laget også fylt på med flere rutinerte spillere. 

Sesongen til Stabæk har vært godkjent så langt med 31 poeng på 17 kamper, i øyeblikket er de 3 poeng bak Ranheim som har den andre opprykksplassen bak suverene Brann. Forrige kamp endte med en kontrollert 2-0 seier hjemme på Nadderud mot Skeid, mens forrige bortekamp endte med tap 4-3 mot Sogndal. En kamp hjemmelaget ledet hele 4-0, før Stabæk nesten fullførte en ellevill opphenting. 

Kampstart 18:00
Torsdagskampen 4. august starter 18:00 på Stadion. Billetter koster fra kroner 50,- på Sørsia. 

Billettene kjøper du i FFK Appen eller her: FFK - Stabæk 04. august kl. 18:00! 

Tilbake på hesten
Etter 6 kamper uten tap og 2 strake seire, så har det blitt stopp for FFK som står med 2 tap på rad mot Raufoss og Start. Forrige kamp på Sør Arena var av det godkjente, men frustrerende, slaget da hjemmelaget vant 1-0 etter at FFK ikke klarte å omsette en rekke gode sjanser til mål. 

Torsdag er muligheten der igjen når Stabæk kommer til plankebyen. Forrige møte mellom lagene endte med 0-0 på Nadderud, denne gangen satser vi på flere sjanser og flere mål ute på Stadion-matta. 

FFK har Kjelsrud Johansen, Aukland, Åsheim og Betten er ute med skader, mens Jakob Lindström er ute med karantene. Talentene Imre Bech Hermansen (f. 2006) og Tarik Mrakovic (f. 2005) er fast inventar på rekrutt og får en smakebit på OBOS-ligaen i dag. I tillegg er Lucas Lima kommet inn. Spissen trente med sine nye lagkamerater onsdag ettermiddag, og er klar for troppen mot Stabæk!

Annonse fra Obos-ligaen: