10. høyeste snitt i 2021

2021 var et krevende år for tilskuere i fotballen, først utover høsten nærmet det seg normale tilstander, og da viste Fredrikstad-supporterne igjen at de tilhører øverste nivå som fotballpublikum!

Strenge restriksjoner
Sesongen 2021 startet med strenge restriksjoner på tilskuerplass, og i Viken var det strengest av alle steder. Der resten av landet kunne ha 600 tilskuere de første serierundene, måtte FFK nøye seg med 100 tilskuere mot Sandnes Ulf 20. mai. 

Neste kamp kunne også FFK ha 600 tilskuere og inn mot sommeren økte tallet til 2.000 uten koronapass, men opp til 10.000 der hvor det ble benyttet koronapass, noe f.eks. Vålerenga hadde stor suksess med da de hadde over 6.000 tilskuere mot Lillestrøm i starten av juli. 

På sensommeren forsvant mange av restriksjonene og FFK kunne ta i mot 3500 tilskuere på kampene mot Start og Stjørdals Blink i august, eneste kravet den gangen var koronapass. Senere på høsten forsvant alle restriksjoner og høstens tilskuertall toppet seg mot Aalesund da over 6.200 var på plass på Stadion! 

KJØP SESONGKORT FOR 2022!

Høyeste snitt i OBOS-ligaen
FFK endte på 2.222 tilskuere i snitt på årets 15 hjemmekamper. Fra 100 tilskuere på den første til over 6200 på en av de siste. Naturlig nok et mye lavere snitt enn man er vant til før pandemien på Fredrikstad Stadion, men restriksjonene har vært like for alle og dermed er det gledelig at NFF sine tall fra fjorårets sesong viser at FFK hadde det høyeste snittet i OBOS-ligaen og plasserer seg pent inn på 10. plass i landet. 

Inn i 2022 blir førsteplassen på tilskuertabellen i OBOS-ligaen kraftig utfordret av Brann. Bergenserne hadde et snitt på 5399 i Eliteserien i fjor og vil helt sikkert invitere til folkefest mange ganger gjennom årets sesong - Så sant forholdene tillater det. 

Bli med på galskapen - Kjøp sesongkort på Fredrikstad Stadion nå! 
Kjøp i FFK Appen eller her: KJØP SESONGKORT FOR 2022!

 

Annonse fra Obos-ligaen: