Viktig seier på hjemmebane

FFK Kvinner tok alle poengene mot Elverum!

En tent FFK gjeng var klare for å gi alt for tre poeng, og konsentrasjonen og tenningen var på topp. Jentene kjempet veldig godt fra start, og tok for seg fysisk mot sterke jenter fra Elverum. Vi hadde blitt enige om forbedre duellspillet, og gi mer juling enn vi har for vane å gjøre. Den biten leverte jentene på, men glemte bort hva vi skal gjøre når vi selv har ballen. Vi stresset med ball, og turte ikke bruke ferdighetene våre, resultatet ble mye dueller og lite ballinnehav. 

Elverum får mange cornere og skaper et visst trykk på oss uten at de evner å spille seg til de store mulighetene. Mot spillet tar vi ledelsen med et praktfullt skudd av Sara Reid, etter fint forarbeid av Thania Gealon. Vi går til pause med ledelse, men er ikke fornøyd med vårt offensive spill i første omgang. 

Vi renser lufta litt i pausa og jentene responderer godt i andre omgang. Vi tør bruke ballen og bevegelsene begynner å se ut som vi ønsker igjen. Vi tar over styringen i kampen og bør øke ledelsen, men kvaliteten foran mål er ikke god nok. Vi fortsetter å trykke på og rett før full tid avanserer Marthe Augensen inn i 16 meteren, finner Julia Hannam Larsen, som styrer ballen videre Thania Gealon som setter spikeren i kista. 

Nå venter suverene Raufoss hjemme, vi skal prøve å lage trøbbel for de, men først skal vi ha en ny tøff treningsuke og forberede oss godt.

Annonse fra Eliteserien: