Tredje strake på hjemmebane

Kun to dager etter forrige kamp var det lørdag ettermiddag duket for nok et oppgjør for FFK Kvinner da Storhamar gjestet Stadion. Jentene fornektet seg ikke og sørget for tredje strake seier på hjemmebane!

God poengfangst for FFK
Etter en tøff kamp borte mot Sarpsborg 08 foran nesten 800 tilskuere, var det duket for nok en kamp hjemme på stadion i det som skulle vise seg å bli en tøff batalje. FFK Kvinner har på sine 4 siste kamper tatt 9 poeng og står med en imponerende målforskjell på 16-6. Storhamar på sin side hadde før kampen heng på den viktige 5.plassen som gir rett til kvalifiseringsspill til neste års 2.divisjon.

Med et hektisk kampprogram for våre jenter kombinert med et Storhamar-lag på poengjakt måtte FFK grave dypt for å få med seg noe denne lørdagen. Og man måtte vente helt til det 42.spilleminutt før jentene satt sin første kasse for dagen anført av målscorer Ida Gustafsson, som for øvrig var en av kampens store spillere i 11-0 seieren mot Lillehammer med 3 mål. Det skulle ikke bli flere mål før dommeren blåste i fløyta, slik at lagene gikk til pause med en 1-0 ledelse til de rød/hvite fra Plankebyen.

Ny spenning
Det var tydelig at Storhamar hadde fått en hårføner i pausen og kom ut med ny energi i jakten på viktige poeng. Etter 58 minutter skulle bortelaget få det forløsende målet og ny tro på en viktig seier da Nora Larsen utligner til 1-1. Etter dette bølget kampen frem og tilbake med mange tøffe dueller, da Mia Christine Enerly drar på seg et gult kort etter 74 minutter. FFK fortsetter å presse på og tar ledelsen i det 84. spilleminutt etter selvmål fra gjestenes Marthe Skaugen Furuli. Storhamar trykker på for en utligning i de siste minuttene, men jentene holder unna og kan med det innkassere en ny 3.poenger når kun to kamper gjenstår av årets sesong.

Ny kamp på Stadion
FFK kvinner har vist en stigende form i høst og har kun to kamper igjen av årets sesong. Allerede førstkommende torsdag gjester Raufoss Fredrikstad Stadion med kampstart kl.20.00. Velkommen skal dere være for å heie byens flaggskip frem til nok en seier i Kvinnenes 2.divisjon i flomlyset på stadion.