Storseier for kvinnene!

FFK Kvinner vant stort på bortebane mot Bærums Verk.

Annonse:

Styrte banespillet

Det var en noe skadepreget tropp som dro til Oslo vest for å møte Bærums Verk på bortebane. Jentene fra Fredrikstad trengte en seier for å sanke poeng i en tøff og jevn serie.

Kamplanen var å holde kula på bakken med hurtige kombinasjoner, og med det føre kampen.

Det skulle ikke gå lang tid før FFK åpnet målkontoen denne kvelden. Rett fra avspark og etter flotte kombinasjoner mellom Granang og Vik Pettersen, setter Gealon sitt første mål for kvelden med en vakker avslutning ved stolperota, og dermed stod det 1-0 til FFK etter kun 1 minutt. Jentene styrte store deler av banespillet, og hjemmelaget Bærums Verk fikk kun lov til å komme på noen små gjestevisitter. Banespillet ble noe jevnere utover i omgangen, men FFK presset Bærum til å gjøre flere klareringer foran eget mål. Etter 35 minutter skulle det på nytt smelle i nettmaskene, da Bærums keeper må ut fra strek og klarere med en lang bal etter press fra Hermansen. Denne snapper Bekkevold opp og banker den i mål fra 45(!) meter. Lagene går med det til pause på stillingen 2-0 til Fredrikstad.

Økte etter pausen

FFK fortsatte der de slapp med gode kombinasjoner og slapp med det Bærum lite til. Etter 56 minutter blir Gealon tredd igjennom og får til en god avslutning som keeper må gi retur på. Returen fanger Granang opp som setter den sikkert i mål, og dermed 3-0 til FFK. Oda Horgheim øker til 4-0 på et herlig frispark fra 25 meter før tomålsscorer Gealon får æren av å avslutte ballet til 5-0 med nok et flott mål.

Vi takker Bærums Verk for hyggelig vertsskap og ønsker de lykke til i årets serie!

Neste mulighet for å se FFK Kvinner på Fredrikstad Stadion er i lokaloppgjøret mot Ås torsdag 07.09 kl.20:15. Vi minner om gratis inngang og åpen kiosk på alle FFK Kvinner sine kamper. Velkommen!