FFK Kvinner - LSK Kvinner

Storfint besøk i NM

Etter seieren mot Sarpsborg 08 venter Lillestrøm Kvinner i 2.runde i NM!

Merittert motstander

Etter at Fredrikstad Fotballklubb sine kvinner slo ut Sarpsborg 08 i 1.runde i NM, er de rød/hvite jentene i et aldri så lite cup-eventyr når LSK Kvinner gjester stadion onsdag 31 mai i Kvinnenes 2.runde i cupen. LSK Kvinner ligger på en sterk 3.plass i Toppserien bak Rosenborg og Vålerenga, og var senest i 2021 i 8-dels finalen i Champions League mot det Tyske storlaget Wolfsburg. FFK Kvinner kan derfor vente seg et knalltøft oppgjør mot en av Norges mestvinnende klubber gjennom tidene, som nå blir ledet av Andrè Bergdølmo. 

Bestill billetter her!

Gode prestasjoner

Etter seieren med Sarpsborg 08 har FFK Kvinner lagt bak seg en periode med gode prestasjoner. "Inn mot denne kampen har vi brukt kampene mot Sarpsborg 08, Kolbotn 2 og LSK Damer som motivasjon. I disse kampene la vi bak oss en meget god prestasjon med tanke på kampplanen som var satt, og vi viste oss frem som et godt kollektiv. Vi har brukt de siste ukene på å justere noe, spesielt i forhold til det defensive på siste tredjedel og omstilling etter vi har vunnet ballen på egen banehalvdel. Vi vet hva LSK Kvinner kommer med og er svært klar over deres styrker. Vi må tørre å holde på kula når vi har den, ellers kan det fort bli svært slitsomt i 2x45 minutter" sier hovedtrener Christian Lorentsen. 

Fredrikstad kvinner har et ungt lag, og det vil uansett utfall være til inspirasjon og gode muligheter for læring på mange nivåer når en såpass merittert motstander står på motsatt banehalvdel. Dette er en festaften for kvinnefotball i Østfold, og vi oppfordrer alle til å ta turen til Fredrikstad Stadion for å se våre lokale jenter mot en av Norges mestvinnende klubb gjennom tidene. FFK spanderer billetten til alle under 16 år og vi oppfordrer alle til å ta med seg en venn eller to for å se FFK Kvinner i 2.runde i årets NM. Øvrige billetter koster kun 100.-

Bestill billetter her!

Annonse fra Eliteserien: