FFKKvinner2024

Sterkt poeng på bortebane for damelaget

Det ble en tøff kamp på Oslo Vest i går mot et godt Øvrevoll Hosle.

Vi prøver oss i høyt press fra start, men treffer ikke helt i presset og avstandene og aggressiviteten er ikke god nok til at vi får bitt oss fast på deres halvdel. ØHIL er gode med ballen og klarer å spille seg gjennom oss, og får etter hvert er initiativ i kampen. Vi vinner litt for få dueller og trykket og intensiteten fra Vålerenga kampen var ikke helt sånn vi ønsker at det skal være. Mot spillets gang i den perioden gjør Thania en god jobb i presset og snapper ballen fra foran keeper, og setter den i tom kasse. ØHIL fortsetter å trykke oss og utligner på et innkast variant til 1-1. Vi justerer oss ned lavere i banen og det endret litt på kampbildet. Trykket avtok og vi fikk bedre kontroll defensivt, og etter hvert kom vi også til flere farligheter offensivt, og Thania sender oss i føringen etter en god prestasjon.

Vi går til pause med ledelse og har fått bedre kontroll på kampen inn mot pause. Vi justerer litt i pausa og jentene viser en helt annen kraft i løping og dueller etter pausen. Vi forvarer oss aggressivt og ØHIL får sjelden komme til avslutning i de posisjonene de helst ønsker og når de først gjør det er Amna meget god mellom stengene. Vi må derimot gi tapt på en corner igjen og utligning til 2-2. Vi fighter kampen ut og tar med oss et poeng hjem fra et sterkt ØHIL lag for dagen.