Sterk seier av J17 i serieåpningen

Onsdag kveld var det klart for første kamp i KM J16/17

FFK jentene tok imot Rapid Athene i flomlyset på Stadion foran 50-60 tilskuere. Fra første spark på ballen viste jentene en innsats og aggressivitet som gjorde at motstanderne hadde mer enn nok med å forsvare seg.

I første omgang kom jentene til flere store sjanser, men ballen ville ikke i mål bak en god Rapid Athene keeper. Dermed 0-0 til pause.

Andre omgang fortsatte som første, med press fra Fredrikstad-jentene. I det 70. minutt fikk endelig Janine kriget inn 1-0 etter corner og i 76.minutt fikk Mira en fin pasning fra Kaisa. Alene med keeper satt hun ballen kontrollert i mål

Resten av kampen kontrollerte jentene kampen inn til en velfortjent 2-0 seier over et godt Rapid Athene lag som i fjor spilte interkrets.