Seiersrekken til FFK J17 fortsetter

Kun to dager etter bortekamp i Moss spilte FFK jentene ny kamp i KM serien tirsdag kveld. Denne gang hjemmekamp mot Mysen/Trøgstad Båstad FK.

Kampen startet med godt spill fra FFK, og allerede etter 6 minutter stakk Isabelle Kjøniksen fint gjennom i bakrommet og satte kontrollert inn 1-0 målet. Presset fortsatte og 2 minutter senere var Nora Werbrouck-Eriksen siste jente på ballen etter et mønsterangrep. Etter 2-0 målet jevnet kampen seg ut og bortelaget reduserte til 2-1 i det 17. minutt.

FFK var ikke ferdige for omgangen og Vilde Vigger Svensen kunne øke ledelsen til 3-1 i det 32. spilleminutt, som også ble pauseresultatet.

Andre omgang startet som første med press fra  FFK og allerede etter 1 minutt scoret Hedda Novang Pedersen et pent mål til 4-1. Mysen/TBFK kom deretter til noen sjanser og de satt inn sitt andre mål for dagen etter 57 minutter. Victoria Wedvik fastsatte deretter sluttresultatet til 5-2 etter et flott raid fra sin backpossisjon.

Nok en solid seier for FFK-jentene som nå får en uke til å forberede seg på neste kamp, Rapid Athene på Melløs stadion!