Seier i OBOS finalen for J17!

J17 kopierte Kvinnene med en overbevisende seier i OBOS finalen mot Ekholt på Fredrikstad stadion.

Tre strake i gruppespillet
Etter å ha sklidd greit gjennom gruppespillet med 3 seire var J17 klare for å møte Ekholt i OBOS Finale på Fredrikstad Stadion torsdag kveld. For kun 14 dager siden vant FFK Kvinner finalen i OBOS Cup for senior med en overbevisende seier borte mot Råde. Kunne de yngre jentene kopiere denne bragden og ta med seg nok en tittel til Kvinneavdelingen i klubben?

Kontrollerte banespillet
Det ble en noe trå start på kampen der lagene kjente litt på at det var en tittel som stod på spill. Etter hvert kommer jentene inn i sitt vante spill og produserer flere gode sjanser. Først etter 20 minutter kommer det første målet signert Oda Horgheim, der Mia Hestad på vakkert vis dobler ledelsen kun minutter etter. FFK J17 fortsetter å trykke på og styrer banespillet i stor grad. Lagene går til pause med en solid 5-0 ledelse til FFK.

Flere bytter
Etter pausen gjøres det 5 bytter og laget fortsetter å styre banespillet. Etter 54 minutter setter Cajsa Eriksen inn sitt tredje mål for kvelden etter et nydelig gjennomspill av Tora Lindskog, og med det er hattricket til Cajsa komplett. FFK J17 fortsetter å trykke på med flotte mål av både Frida Emilie Kolstad Torp og Tora Lindskog, der Thania Gealon avrunder det hele med en solid 9-0 seier. 

Ny tittel i skapet
FFK J17 tar en velfortjent seier i OBOS Cup 2022, og kan med det ta med seg en ny pokal av forhåpentligvis flere denne sesongen. Nå ser laget frem mot første kamp i den Regionale J17 serien borte mot Gui på Arnestad kunstgress førstkommende søndag 3. april. Hele klubben gratulerer med nok en tittel!

KAMPFAKTA
Finale OBOS Cup J17
FFK - Ekholt 9-0 (5-0)
Fredrikstad Stadion

Målscorere:
Cajsa Eriksen: 3 mål
Tora Lindskog: 1 mål
Frida Emilie Kolstad Torp: 1 mål
Eline Bordin-Bækkelie: 1 mål
Mia Hestad: 1 mål
Oda Horgheim: 1 mål
Thania Gealon: 1 mål

Annonse fra Obos-ligaen: