Nok en solid kamp for J17

Endelig var det klart for kamp i KM J16/17 etter flere utsatte kamper grunnet koronasituasjonen. Motstander denne gangen var Ås, fjorårets kretsmester i klassen.

Kampen startet jevnt, og det var tydelig at jentene var preget av noe nerver. Etter hvert tok FFK mer over kontrollen på kampen og etter 14 minutter tok laget ledelsen. 1-0 scoringen ble satt inn av Vilde etter flott gjennomspill fra Nora.

Kampen jevnet seg ut og holdt seg slik gjennom hele omgangen, men i det 36 minutt var det klart for 2-0. Marte satte enkelt inn ballen ved bakre stolpe etter fint forarbeid av Vilde og Veronika. I omgangens siste minutt reduserte Ås til 2-1 som var stillingen da lagene gikk til pause.

2. omgang startet som en stillingskrig mellom to lag som åpenbart ville vinne kampen. Ås hadde et lite overtak første del av omgangen, og kom til flere målsjanser. Mellom stengene hadde FFK jentene imidlertid en meget god Liv- Grete, som holdt laget inni kampen med minst tre matchvinnerredninger.

Kampen snudde igjen etter at Janine økte til 3-1 med et flott frisparkmål fra ca. 25 meter i det 70. spilleminutt. Resten av kampen ble kontrollert av FFK-jentene og i 84. minutt fastsatte Veronika sluttresultatet til 4-1 etter assist fra Thea.

En meget solid lagseier mot et solid Ås-lag som omkring 75 tilskuere hadde gleden av følge!