Nok en solid borteseier for FFK J17

Søndag ettermiddag møtte FFK jentene Sprint Jeløy på Bellevue stadion i Moss til 5. serieomgang i KM J16/17!

Da kampen startet virket det som flere av jentene fremdeles hadde høstferie. Lavt tempo og upresise pasninger preget første del av omgangen, og svært lite skjedde på banen. I det 27. minutt satte imidlertid Veronika Jørgensen inn det første målet etter pasning fra Marte Eidesmo Hansen. Kun 5 minutter senere gjorde Marte selv 2-0 målet. Det resultatet stod seg til pause på Bellevue. 

I øsende regnvær var det et tydelig skjerpet FFK lag som entret banen til 2. omgang og 3-0 ble satt inn av Vilde Vigger Svensen allerede i omgangens første minutt med Marte nok en gang som servitør. Herfra og ut dominerte jentene resten av kampen fullstendig.  

Isabelle Kjønigsen satte inn 4-0 på pasning fra Hedda Novang i det 65. spilleminutt, før Janine Tocmo økte til 5-0 med et flott langskudd. Deretter satt Veronica Jørgensen inn sitt andre og tredje mål i kampen i det 82. og 85 minutt før Hedda Novang Pedersen fastsatte sluttresultatet til  8-0 et par minutter før kampslutt.

En kontrollert seier for FFK jentene som nå topper tabellen med 5 seire og er med det 2 poeng foran Ås, selv med en kamp mindre spilt. Målforskjellen er nå på formidable 25-3, som også bekrefter at laget har et solid forsvar og god keeper.

Allerede tirsdag 6.10 kl 20.00 er det klart for neste kamp, da hjemme på Stadion mot Mysen/Trøgstad/Båstad FK.

Annonse fra Obos-ligaen: