Mona Enerly klar for UEFA-B

FFK Kvinners assistenttrener A-lag og hovedtrener B-lag, Mona Enerly, er tatt ut til UEFA-B trenerutdanning, etter NFF har vurdert alle kandidatene.

Etter vel gjennomført forkurs, hvor 21 kandidater fra Østfold skulle vise seg tilliten verdig med å utføre tildelte oppgaver på feltet, var Mona 1 av 8 kandidater fra NFF Østfold som leverte såpass gode trenerprestasjoner at hun ble premiert med plass på UEFA-B kurs til høsten. 

- Jeg føler meg veldig heldig som får denne muligheten til å utvikle meg som trener. Veldig kult og jeg gleder meg til å utfordre og utvikle meg. Det å kunne lære mer, og spesielt på det taktiske planet, sier Mona Enerly.

Sportslig Leder FFK Kvinner, Christian Lorentsen er svært fornøyd med at Mona Enerly bestod forkurset såpass bra som hun gjorde.

- Mona er en trener med stort potensialet. Hun har gode mellom-menneskelig ferdigheter, god relasjonsbygger og ikke minst har hun en beundringsverdig attityd og stemme på feltet. Jeg er ikke i tvil om at hun kommer til og ta til seg masse god læring- som vi sammen vil nyte godt av i fremtiden. Gratulerer så masse med uttaket og jeg skal bidra som god sparringspartner fremover, avslutter en fornøyd Christian Lorentsen. 

Les mer om de uttatte her; https://www.fotball.no/trener/uefa-b-lisens/2022/uttak-uefa-b-lisens2/

Les mer om UEFA-B kurset her: https://www.fotball.no/trener/uefa-b-lisens/

Annonse fra Eliteserien: