Kvinnene viste muskler

FFK Kvinner viste muskler mot Lillehammer.

Annonse:

God poengfangst

Mandag kveld var det duket for en spennende og viktig bortekamp da kvinnene tok turen til Stampesletta for å møte Lillehammer. I mellomtiden var det blitt spilt en midtukekamp på Fredrikstad stadion mot Ås, som etter et spillemessig overtak av de rød/hvite endte med poengdeling og 0-0. I Lillehammer var det gjestene fra Fredrikstad som åpnet best i et skikkelig høstvær med regn og vind, og allerede etter 4 minutter skulle bortelaget sette standarden for kvelden. Etter høyt press vinner Jorunn Hermansen ballen og sender i vei et godt skudd fra 20 meter som suser inn bak Lillehammers målvakt Julia Klashaugen, og dermed 1-0 til FFK. Etter målet fortsatte jentene å styre spillet og 2-0 skulle komme etter 20 minutter gjennom en god overgang på kant som legges inn foran keeper. Der dukker Nora Røer Birkeland opp som banker ballen utagbart i mål bak Lillehammers keeper. 3-0 kommer i det 38.spilleminuttet da det nok en gang blir svingt inn et godt innlegg fra kanten, som Ingrid Larsen sikkert setter i mål. Lagene går med det til pause på stillingen 3-0 til FFK.

Målløs 2.omgang

De neste 45 minuttene fortsatte FFK å styre spillet uten å få uttelling på sine sjanser, slik at omgangen ender målløs. FFK Kvinner tar dermed en sterk borteseier mot Lillehammer og går opp på 2.plass på tabellen. Jentene har med det tatt 7 poeng på de tre siste kampene, noe hovedtrener Christian Lorentsen er greit fornøyd med "ingen baklengsmål på de tre siste kampene er vi fornøyde med, og vi styrer kampen fra start til slutt i dag. Vi har fortsatt en del å gå på i det offensive og defensive arbeidet som vi skal jobbe videre med" sier en fornøyd Lorentsen.

Vi takker Lillehammer for kampen og ønsker de lykke til i årets serie!

Neste mulighet for å se FFK Kvinner på Fredrikstad Stadion er søndag 24.09 kl.19:30 mot Grorud. Vi minner om gratis inngang og åpen kiosk på alle FFK Kvinner sine kamper. Velkommen!