Kruttsterk andre omgang av sultne FFK jenter

FFK Kvinner tok en fin seier denne helgen!

Annonse:

Vi ønsket å sjokkere Brumunddal med å gå rett i strupen på de. Vi treffer ikke helt med presset og mangler den energien som kreves for å lykkes med det. Vi har for store avstander og klarer ikke ta tak i kampen. Brummundal scorer på sin første corner i kampen og klarer å produsere noen dødballer og faste situasjoner, uten at de heller klarer å skape mye i åpent spill.

Pausepraten gjorde godt i dag. Jentene kommer ut med en helt annen energi i andre omg. Vi sliter litt med presisjon, men er stadig i gode posisjoner og intensiteten er skrudd opp betydelig. Vi endrer til 3-5-2 og det ligger en utligning i lufta. Når Emilie Mareth prikker Sara Reid med en strøken pasning fem minutter før slutt er Sara kald og klinisk og setter 1-1.

Vi får bensin på bålet og girer opp enda et hakk. Først får vi annullert et mål for offside, så prikker Sofia Skogh Marthe Augensen, som setter 2-1 til vill jubel. Brumunddal kaster alt på mot slutten, men da setter vi opp en mønster kontring. Sofia Skogh er igjen nest sist når Julia Hannam-Larsen triller inn 3-1 i tomt mål.

Jentene viser enorm moral og vilje etter pause, og viser nok en gang at vi kan hamle opp med de beste. En veldig spennende dag på flatbygdene ble avsluttet på beste vis.

Vi ser frem til ny tøff kamp mot et meget godt Skeid lag om en uke.