J17 med storseier

J17 er i gang med kamper og søndag ble det storseier på hjemmebane mot fjorårets kretsmester!

Ås gjestet Fredrikstad søndag ettermiddag, kretsmesterne fra 2019 fikk tøff motstand ute på Stadion-matta i varmen.

Fredrikstad-jentene var «på» fra første spark på ballen, og la ned en flott arbeidsinnsats i denne kampen. Kun ett minutt var spilt da Isabell la en fin pasning til Vilde som scorer 1-0.

Neste to mål scorer Celina på frispark fra ca. 35 m og fra ca 25 m, begge flotte skudd over Ås sin keeper. 3-0!

I andre omgang scorer Vilde etter 52 min. til 4-0 på en flott pasning fra Thea. Spikeren setter Isabelle i det 75. spilleminutt etter en pasning fra Marte. 5-0 til FFK!

60 tilskuere fulgte J17 sin siste treningskamp før seriespillet endelig starter kommende uke!