J17 med seier mot Sprint Jeløy

Etter tap i sist kamp tok J17 tirsdag kveld turen til Bellevue stadion for å møte Sprint-Jeløy i seriespillet i OBOS cupen.

Allerede fra start så man klart at jentene var revansjesugne. Kampen startet i stort tempo med skikkelig innsats og jentene satte klart press på hjemmelaget. Spillet var imidlertid noe unøyaktig, så det drøyde til det 24 min før Celina Lundgård satt inn et frisparkmål fra 45(!) meter. Det ble også omgangens eneste mål.

2. omgang var spillemessig bedre, men ut av ingenting utlignet Sprint til 1-1 i det 64 minutt. Derfra og ut kampen presset FFK jentene på, og gledelig nok ble det satt inn to flotte mål fra hjørnespark av hhv. Hanna Bekkevold Andersen i det 78 minutt og Julie Skar Jørgensen i det 90 minutt. Godt slåtte hjørnespark fra Nora Werbrouck-Eriksen og Celina Lundgård.

En velfortjent 3-1 seier til FFK jentene som befester andreplassen så langt i OBOS cupen.