J17 med ny seier i OBOS Cup

På en noe regntung lørdag ettermiddag, med sludd i luften, tok FFK J17 imot Drøbak Frogn til kamp i OBOS cupen. Det ble en jevn kamp mot et godt lag.

Etter 15 minutter spilt tok FFK jentene ledelsen 1-0 etter en corner av Celina, som Hedda Novang kriget i mål. I det 34. minutt ble det 2-0. Flott gjennomløping og scoring av Isabelle Kjønigsen etter presis pasning fra Tora Fredheim.
Like før pause reduserte Drøbak Frogn til 2-1, noe som også var resultatet ved hvilen.

Andreomgang startet nølende og forsiktig med ganske lavt tempo fra begge lag. Spillet tok seg imidlertid opp mot slutten av kampen, og etter 62 minutter øker FFK ledelsen til 3-1 etter nok et dødballmål, denne gangen ved Mira Sannes. Senere skulle et nytt gjennombruddsløp føre til 4-1 ledelse med scoring av Isabelle, på flott pasning fra Thea Helgesen.

Drøbak Frogn reduserte i det 85 minutt, men noen ny spenning ble det ikke og kampen endte med 4-2 seier til FFK jentene etter flott innsats av hele laget!