J17 med 9-0 seier!

FFK J17 med nok en seier i OBOS-cup, nå har de 3 på rad og formidable 23-0 i målforskjell!

Lørdag ettermiddag spilte FFK J17 ny kamp i OBOS cupen. Denne gang var det Trosvik som kom på besøk til Fredrikstad stadion. Ca 50 tilskuere fikk se et FFK lag som dominerte kampen fra avspark og gjennom samtlige 90 minutter.

Det stod 6-0 ved pause og ved kampens slutt hadde jentene satt ytterligere 3 baller bak motstanderens keeper. Sluttresultatet ble dermed 9-0.
Målene ble scoret av Janine Tocmo, Isabelle Kjønigsen, Celina Lundgård og Mira Sannes med 2 mål hver. Det siste ble satt inn av Nora Werbrouck Eriksen

Kampen ble brukt til å teste ut flere spillere i posisjoner de vanligvis ikke spiller i.
Så langt har laget 3 seire med en målforskjell på 23-0 i OBOS cupen.

Vi gleder oss til tirsdag neste uke, når vi skal møte en tøff motstander i Ås som i fjor ble kretsmestere. Da får vi se om vårt solide forsvar og keeper klarer å holde nullen i enda en kamp