Hjemmeseier til FFK J17

Søndag kveld var det klar for ny kamp i KM J16/17 med Sprint Jeløy som motstander.

Tidlig viste jentene vilje til å vinne. I det 16. spilleminutt ble det 1-0 ved Celina Lundgård før Vilde Svensen la på til 2-0 kun to minutter etterpå. FFK jentene hadde full kontroll gjennom hele omgangen og kom til flere målsjanser. Janine Tocmo fastsatte pauseresultatet til 3-0 i det 42. minutt.

2.omgang hadde så vidt startet da Mira Sannes gjorde 4-0 alene med keeper. Hun satte også inn 5-0 målet etter flott forarbeid av Stina Johannessen. 6-0 målet, som også ble sluttresultatet ble satt inn i det 89.spilleminutt av Hanna Bekkevold Andersen.

En full fortjent hjemmeseier til FFK jentene som fremdeles er med i kampen om å bli kretsmester i sin klasse!