FFK Kvinner med viktig borteseier

FFK Kvinner gikk seirende ut av nøkkelkampen på bortebane.

Måtte vinne

Fasiten var klar, FFK Kvinner måtte vinne på bortebane mot tabellnabo Ås for å fortsatt øyne håp om fornyet plass i neste års 3.divisjon. Og det var nettopp FFK som tok tak i kampen fra start. Med hurtig pasningsspill og tøffe dueller rullet de rød/hvite opp det ene angrepet etter det andre, og etter 12 minutter skulle dagens første mål signert Ingrid Larsen sitte. Kun minutter etter øker nylig landslagsuttatte Moa Alvestad-Rupar til 2-0, før Ås mot spillets gang reduserer til 2-1 på et velplassert langskudd. I det 32.spilleminuttet øker FFK til 3-1 ved Eline Brodin-Bækkelie, slik at lagene går til pause på stillingen 3-1 til FFK.

Etter pausen fortsatte FFK Kvinner å dominere banespillet og øker til 4-1 ved Ingrid Larsen, før samme spiller putter sitt tredje mål for kvelden og fastsetter sluttresultatet til 5-1 over Ås på bortebane.

Etter kveldens seier klatrer FFK Kvinner opp på en foreløpig 4.plass på tabellen, og må komme blant de 3-4 beste lagene for å beholde plassen i divisjonen også til neste år. Med det solide spillet som ble vist denne kvelden ligger laget godt an til å klare nettopp dette.

Vi takker Ås for kampen og ønsker de lykke til i årets serie!

Neste mulighet for å se FFK Kvinner på Fredrikstad Stadion er søndag 29.10 kl.18:00 mot Lillehammer.

Vi minner om gratis inngang og åpen kiosk på alle FFK Kvinner sine kamper. Velkommen!