FFK J17 med sterk uavgjort mot Flint’s Damelag

20 FFK-jenter tok i helgen turen over til Tønsberg for å besøke Flint fotball sitt flotte treningsanlegg. En treningsleir med overnatting fra lørdag til søndag med to kamper og en trening.

Vi hadde med oss tre hospitanter fra Kråkerøy og Lervik født 2005. På lørdag møtte vi et blandingslag av Flint J17 og senior. Dette var en Jevnspilt kamp som alle jentene spiller minst en omgang hver. Kampen ender tilslutt med seier 2-1 til Flint.

Søndag spiller vi mot seniorlaget til Flint. En kamp som FFK jentene dominerer fra første spark på ballen. I løpet av 16 spilte minutter leder FFK 0-2. Lagene går til pause med 2-1 ledelse for FFK. Andre omgangen blir litt tøffere for våre jenter. En omgang som preges av slitne jenter, men de klarer å holde unna med kun et baklengsmål. Kampen ender med tilslutt 2-2, noe vi skal være veldig fornøyd med.

Vi rundt laget er veldig fornøyd med oppholdet her i Tønsberg og gjestfriheten Flint Fotball har vist oss denne helgen.