En dag for historiebøkene!

For første gang i FFK Kvinner sin unge historie smeller vi til med et skikkelig lokal-derby som det lukter krutt av på Stadion i kveld kl.20.00.

Fredrikstad - en ekte fotballby
På herresiden har det opp gjennom årene vært spilt mange historiske lokaloppgjør. Kampene har alltid blitt til en fotballfest der byens innbyggere har kledd seg i rødt og hvitt for å støtte laget i sitt hjerte. For første gang får vi nå mulighet til å også oppleve dette på kvinnesiden da FFK Kvinner møter Sarpsborg 08 i det som viser seg å bli et historisk oppgjør. Bli med å lag en fotballfest også for kvinnene, og vis at Fredrikstad er en ekte fotballby. 

Værste spandere billetten
Værste ønsker å bidra til at så mange som mulig skal få oppleve denne historiske dagen på Stadion og har med det spandert 926 gratisbilletter - det samme antallet som Norgesrekorden for kvinnenes 2.divisjon. Her kan man altså møte direkte opp på stadion og komme gratis inn. Enklere blir det ikke. Supporterboden har også meldt sin ankomst og kan friste med ekstra gode tilbud denne dagen slik at stadion kan fylles med rød/hvite supportere!

Det er ingen grunn til å bli hjemme onsdag kveld kl. 20.00!
Værste spanderer billetten på de første 926 tilskuerne - Hent ut din gratisbillett her! eller i FFK Appen.

Benytt inngang 6 på Terje Høili Tribunen. Velkommen på kamp!

 

Annonse fra Obos-ligaen: