Damelaget med sterk prestasjon mot KFUM

Søndag var damelaget i Oslo for å møte KFUM på Ekeberg, det ble en hyggelig ettermiddag for våre beste jenter.

Igjen var det klart for kamp, denne gang mot KFUM, med ny trener og ny formasjon på plass. I forkant av kampen har vi ikke hatt tid til å prøve den nye formasjonen, men jentene gjorde en god jobb med 2-4 seier.

KFUM starter de første 10 min best og tar ledelsen etter 7min. Vi tar grep både i og mellom ledd som resulterer til utlikning av Tonje Alfredsen etter 13min. Her ifra og resten av omgangen ligger vi og kontrollerer spillet godt. Tonita Tollefsen følger opp med to nettsuserer før pause. Pauseresultatet er 1-3.

I pausen gjør vi 6 bytter for å teste ut ulike spillere i ulike posisjoner. Noe mer rotete omgang er å se, vi blir presset lavere og KFUM får et nytt mål. Like etter tar Tonje Alfredsen ansvar og gjør jobben på egenhånd, vi leder 2-4 som blir sluttresultatet.

Etter en god innsats av samtlige sier vi oss fornøyde med ny seier i lomma.