Brakseier for de unge rekruttene

Mandag kveld var det duket for første hjemmekamp på Fredrikstad Stadion for kvinnenes rekruttlag i 3. divisjon, der Sarpsborg FK stod på motsatt banehalvdel.

Ungt lag
FFK Kvinner stiller i år med to seniorlag i hver sin divisjon, der rekruttene i 3.divisjon består av en blanding spillere fra senior og J17. Det var et ungt FFK lag som stort sett bestod av spillere mellom 16 til 19 år som skulle få testet seg i lokaloppgjøret mot Sarpsborg FK. På tross av at mange av spillerne aldri hadde spilt sammen i kamp, viste de seg tilliten verdig ved å ta styringen i kampen fra begynnelsen. Med gode kombinasjoner og et sterkt presspill dominerte kvinnene banespillet og kunne med det gå til pause med en komfortabel 6-0 ledelse.

9 spillere på scoringslisten
I 2.omgang fortsatte FFK å dominere banespillet og kunne notere seg med 4 nye fulltreffere. Artig var det også at hele 9 spillere tegnet seg på scoringslisten, slik at sluttresultatet til slutt ente 10-0 til FFK rekruttene. 

Årets første hjemmekamp i 2.divisjon
Førstkommende lørdag 30. april kl.14.00 er det duket for årets første hjemmekamp i 2.divisjon for FFK Kvinner, da Fart gjester Fredrikstad stadion. Fart rykket ned fra Kvinnenes 1.divisjon i fjor og det er ventet en tøff batalje på stadion denne lørdagen. Vi håper mange finner veien til stadion denne lørdagen for å støtte FFK Kvinner i sin første sesong i 2.divisjon!

 

Annonse fra Obos-ligaen: