Borteseier for FFK J17

Etter tre strake hjemmeseire var det torsdag kveld klart for årets første bortekamp !

På en vindfull Trøgstad stadion møtte FFK jentene Mysen/Trøgstad Båstad FK i KM-serien.

Tempoet var høyt fra start og jentene hadde det meste av spillet på midtbanen. Det manglet litt på nøyaktighet i angrepsspillet, og på en kontring tok hjemmelaget ledelsen etter et uheldig selvmål. Kort tid etter økte Mysen/TBFK ledelsen til 2-0, men like før pause satt Celina Lundgård inn reduseringen på et flott frispark fra 20 meter. 2-1 ledelse for hjemmelaget til hvilen.

2.omgang var ikke mer enn 2 minutter gammel før Marte Eidesmoen Hansen sørget for utligning til 2-2. Resten av kampen ble kontrollert av FFK jentene. Isabelle Kjønigsen lobbet inn 3-2 ledelse etter pasning fra Mathilde Been Kristiansen i det 62. minutt og kort tid etter kom kampens siste mål, et selvmål fra Mysen/TBFK.

Kampen endte dermed med 4-2 seier til FFK-jentene som viste god moral og solid innsats etter å ha ligget under for første gang i år.