Bittert tap på hjemmebane

Et godt Kolbotn lag med flere spillere på ungdomslandslag og med toppseriekamper ble en tøff nøtt å knekke for jentene.

Annonse:

Vi starter høyt i presset og kampen er jevn, før Kolbotn spiller oss lavere i banen og flytter mye ball, uten å skape store muligheter. Etter et brudd midt på egen halvdel setter Sara Reid fart og trer vakkert gjennom Sofia Skog som løper fra sin back og setter 1-0 på vår første sjanse i kampen. Kampbildet fortsetter med Kolbotn med mest ball, men i slutten av omgangen får vi løftet vårt eget spill høyere i banen og legger et visst trykk på de inn mot pause.

Lynhurtige Thania Gealon må dessverre gi seg i pausen. Det samme må Oda Horgheim på grunn av sykdom de siste dagene. Vi må ommøblere litt på laget og noen må inn i ukjente roller. Jentene legger ned en fantastisk jobb og holder Kolbotn unna med oppofrende duellspill og jobber virkelig for hverandre og vi øyner håp om en skalp. Det håpet ble ødelagt av et kanontreff fra Kolbotn’s Nadia Tahirukaj etter en drøy time. Vi kjemper utrettelig videre, men to minutter før full tid sitter 1-2. Et sleivtreff etter en corner går rett til himmels og lander rett foran vårt mål, vi får ikke avklart, og etter litt kaos foran vårt mål får Kolbotn en fot på ballen som går i mål. Veldig bittert, når vi har levert en helhjertet innsats og virkelig fått vist at vi har utviklet oss som kollektiv defensivt, og går i krigen for laget. Vi vet at hver kamp blir tøff, men det vi viser nå, gir oss troa på at vi kan slå alle på vårt beste.

Nå gleder vi oss til ny uke med gode treninger og teambuildings tur. Vi skal gi alt hver gang drakta er på og gleder oss over god utvikling, i en tropp hvor samtlige spillere holder junior alder.