Årets første for kvinnene!

I helgen var det kvinnenes tur til å starte sesongoppkjøringen da de tok turen over til Sandefjord.

God stemning
Det var en tent spillergruppe som søndag morgen dro fra Fredrikstad Stadion for årets første treningskamp, der IL Runar ventet i Sandefjord. Med et nykomponert forsvar og midtbane var det spenning i hvordan lagdelene skulle fungere sammen mot IL Runar, som for øvrig FFK Kvinnene slo 4-0 i en treningskamp på Fredrikstad Stadion i november. 

God start
Kvinnene tok kommandoen fra første spark og allerede etter 4 minutter ligger den første ballen bak en sjanseløs hjemmekeeper. FFK hadde store deler av banespillet i 1. omgang, og de rekker å doble ledelsen slik at lagene går til pause med en 2-0 ledelse til gjestene fra Plankebyen. Etter pausen fortsetter jentene med godt pasningsspill og kommer til flere gode sjanser utover i omgangen, slik at det står 4-0 på lystavla når dommeren blåser i fløyta etter 90 gode minutter fra FFK Kvinner. 

LSK neste 
Dette var en fin start på årets oppkjøring, der vi fikk testet enkelte momenter vi har trent på de siste ukene. Praten i pausen viser også at jentene har tatt eierskap til hva vi har øvd på, og de hadde en reflektert og god diskusjon i garderoben, sier en fornøyd trenerduo Thomas Hågensen og Christian Lorentsen.

Neste helg drar både J17 og Senior til Lillestrøm, i det som vil bli to tøffe treningskamper for klubbens kvinnelag.

 

Annonse fra Obos-ligaen: