SESONGKORT 2022

FFK har hatt en enorm utvikling de siste årene, vi håper du er med og bygger videre i 2022!

TUSEN TAKK FOR 2021 - Bli med i 2022!
Gjennom 2021 har livet og stemningen kommet tilbake på Stadion etter to vonde og vanskelige år. Vi håper alt ligger til rette for å bygge videre på Stadion-opplevelsen i 2022!

Ståplass Nord vokste frem høsten 2021 og har vært en stemningsskaper for hele arenaen. Neste år settes prisen på ståfeltet til kun 600 kroner for alle, målet er å ha et stappet og pulserende ståfelt gjennom 2022 - I år tilbake på Sørsia!

Sesongkortsalget er en svært viktig del av det økonomiske grunnlaget til klubben. Alle som kjøper sesongkort bidrar til å styrke de sportslige rammebetingelsene til FFK.

TUSEN TAKK FOR AT DU ER MED PÅ LAGET!

FFK Appen / WEB
I 2019 ble FFK Appen innført og den har blitt en stor suksess med snart 10.000 registrerte brukere! De aller fleste skaffer nå billetten sin gjennom FFK Appen, vi håper andelen stiger enda mer i 2022.

FFK Appen finner du på App Store eller Google Play - Søk etter "FFK". Den er helt GRATIS å laste ned!

Du kan også kjøpe via web, klikk deg inn her: KJØP SESONGKORT HER!

Plastkort
Vi ønsker at så mange som mulig gjør seg kjent med FFK Appen og benytter den. Det er enklere og raskere både for deg og klubben.
Dersom du ikke har smarttelefon eller av andre årsaker veldig gjerne ønsker et plastkort også i 2022, så kan du bestille det.

Dersom du ønsker plastkort tar du kontakt med oss via [email protected], eller kommer innom administrasjonen på Stadion på virkedager.

OBOS Tribunen (Hjemmesupporter)
- Felt R: 600,-

OBOS Tribunen / Solid Tribunen (Felt G, H, S, T, U)
- Voksen: 1950,-
- Barn/student/honnør: 1200,-

Terje Høili- og Værste Tribunen
- Felt A, E, L og Q: 2700,-
- Felt M og P: 2950,-
- Felt B, C, D, N og O: 3250,-

- Rullestolplass 1100,-

Administrasjonsgebyr kr. 25,- tilkommer fra vår billettleverandør.

Slik bruker du FFK Appen!
Slik finner du appen og registrerer deg:

Når du er inne så kjøper du sesongkort slik:

Slik deler du sesongkortet eller enkeltbilletten din:

Slik bruker du billetten(e) din(e) på kamp: