Lagvenninner måtte krige om poeng i internt oppgjør

Mandag var det duket for et internoppgjør mellom J17-lagene i første runde av KM A-sluttspill. Lagvenninnene måtte møtes til en kamp hvor halvparten trakk det lengste strået med et 0-4 resultat.

Kampen mellom Jenter 17 år, FFK 2 (Begby) og FFK 1 (Lisleby), ble spilt under flotte rammer mandag på Stadion. Omlag 70 tilskuere var til stede for å overvære det første av to internoppgjør mellom jentene, som frem til nå har vunnet hver sin avdeling i kretsmesterskapet.

Spenningen var høy blant spillerne i forkant av kampen. Det føles selvsagt noe spesielt å møte sine egne venninner fra samme klubb, til en så viktig kamp!

Lislebygjengen var tydelig mest ivrige på seier denne kvelden og var klart det beste laget i største delen av kampen. Til pause stod det 0-1 og til slutt måtte Begbyjentene se seg beseiret med fire mål i ryggen.

Målscorere denne dagen var Waatsveen, Tocmo (2) og Mortensen.

Nå går jentene ut til ferie før høstsesongen, hvor de igjen møter hverandre 18.september!

Vi ønsker begge lag lykke til med sluttspillet, og håper på å se de begge i avgjørende finalerunder!