Tilskuerinfo - Korona

Restriksjonene satt av helsemyndighetene og NFF fra 12. oktober 2020 tillater kun 600 tilskuere, fordelt på 3 "kohorter" av 200 personer, på tribunen under FFK sine kamper på Fredrikstad stadion. 

På Fredrikstad Stadion vil dette praktiseres ved at Europris Tribunen deles i 3 seksjoner. Hver seksjon har egen inngang, kiosk og toaletter, og vil være fysisk sperret fra hverandre. Seksjonene har inngang 5, 6 og 7. 

Hver mandag i forkant av hjemmekamp vil vi trekke 600 personer blant våre sesongkortholdere. Alle som har "vunnet" inngang mottar en sms. Ditt navn vil stå på listen og krysses manuelt av ved inngang av våre vakter.
Du kan også gi billetten din videre selv, den personen må i det tilfellet oppgi navn på opprinnelig billettvinner og sitt eget ved inngang. 

Sms vil inneholde informasjon om hvilken inngang du skal benytte, dette er det vesentlig at du følger. Ditt navn vil kun være registrert på riktig inngang. 

Det er fritt setevalg på kampdag, men det skal være minimum ett sete i mellom hver person. Følg for øvrig retningslinjene som gis av vertene på tribunen. 

Dersom du ikke har anledning til å gå på kampen ber vi om beskjed innen onsdag klokka 18:00, slik at vi kan trekke en ny tilskuer. Legg inn ditt navn her om du ikke kommer

Trekningen gjøres på plasser, dersom du har "vunnet" flere av dine plasser vi du derfor motta flere sms. 

Ta også en titt på disse sidene hva gjelder korona og generelt smittevern https://www.fhi.no/ og https://helsenorge.no/koronavirus

Annonse fra Obos-ligaen: