SESONGKORT 2021

TUSEN TAKK FOR 2020 - Bli med i 2021!
2020 vil for alltid huskes som året hele verden forandret seg. Et vondt, bekymrende og frustrerende år, men i Fredrikstad var det også et fantastisk år. Ikke bare fordi laget leverte en strålende sesong, men enda mer fordi Fredrikstad by igjen viste hvordan man står opp for sine egne når de trenger det som mest!

Vi vil være evig takknemlig til alle personer og bedrifter som var med klubben i 2020, og vi er utrolige glade for det fantastiske salget av sesongkort også i 2021, selv om ingen pr. i dag vet hvordan året blir. Det vi kan garantere er at så lenge det er restriksjoner på antall tilskuere, så vil selvsagt sesongkortholderne være de som blir prioritert.

Sesongkortsalget er en svært viktig del av det økonomiske grunnlaget. Alle som kjøper sesongkort bidrar til å styrke det sportslige produktet i FFK - TUSEN TAKK FOR AT DU ER MED PÅ LAGET!

FFK Appen / WEB
I 2019 ble FFK Appen innført og den har blitt en stor suksess med snart 7500 registrerte brukere! De aller fleste skaffer nå billetten sin gjennom FFK Appen, vi håper andelen stiger enda mer i 2021.

FFK appen finner du på App Store eller Google Play - Søk etter "FFK". Den er helt GRATIS å laste ned!

Du kan også kjøpe via web, klikk deg inn her: KJØP SESONGKORT HER!

Plastkort
Vi ønsker at så mange som mulig gjør seg kjent med FFK Appen og benytter den. Det er enklere og raskere både for deg og klubben.
Dersom du ikke har smarttelefon eller av andre årsaker veldig gjerne ønsker et plastkort også i 2020, så kan du bestille det.

Dersom du ønsker plastkort tar du kontakt med oss via [email protected], eller kommer innom administrasjonen på Stadion på virkedager.

Ståplass Bymisjon Tribunen (Hjemmesupporter Felt K)
- Voksen: 1200,-
- Barn/student/honnør: 900,-

Bymisjon Tribunen / Solid Tribunen (Felt G, H, S, T, U)
- Voksen: 1800,-
- Barn/student/honnør: 1100,-

Terje Høili- og Værste Tribunen
- Felt A, E, L og Q: 2500,-
- Felt M og P: 2750,-
- Felt B, C, D, N og O: 3000,-

- Rullestolplass 1000,-

Administrasjonsgebyr kr. 25,- inkl. på alle sesongkortpriser.

Ståtribunen bytter side!
Fra og med 2021 vil igjen ståtribunen for hjemmesupportere være på kortsiden mot elva. Endringen skyldes sikkerhet- og arrangementskrav i OBOS-ligaen og grunnet infrastrukturen på Stadion blir derfor våre fantastiske supportere flyttet til motsatt side.

Dere som ønsker sesongkort på ståtribunen må du derfor velge "Felt K".

Slik bruker du FFK Appen!
Slik finner du appen og registrerer deg:

Når du er inne så kjøper du sesongkort slik:

Slik deler du sesongkortet eller enkeltbilletten din:

Slik bruker du billetten(e) din(e) på kamp: