SESONGKORT 2021

TUSEN TAKK FOR 2020!
2020 vil for alltid huskes som året hele verden forandret seg. Et vondt, bekymrende og frustrerende år, men i Fredrikstad var det også et fantastisk år. Ikke bare fordi laget leverte en strålende sesong, men enda mer fordi Fredrikstad by igjen viste hvordan man står opp for sine egne når de trenger det som mest!

Vi vil være evig takknemlig til alle personer og bedrifter som var med klubben i 2020, og vi er utrolige glade for den massive etterspørselen etter sesongkort for 2021, selv om ingen pr. i dag vet hvordan året blir. Det vi kan garantere er at dersom det blir restriksjoner på tilskuere også neste år, så vil selvsagt sesongkortholderne være de som blir prioritert.

Sesongkortsalget er en svært viktig del av det økonomiske grunnlaget. Alle som kjøper sesongkort bidrar til å styrke det sportslige produktet i FFK - TUSEN TAKK FOR AT DU ER MED PÅ LAGET!

Plassen din er reservert
De som hadde sesongkort i 2020 har forkjøpsrett på sin plass til og med 31. januar 2021.
Når du går inn på FFK Appen eller logger inn på din bruker på web, så skal din plass være klar for deg å kjøpe, raskt og enkelt.

FFK Appen / WEB
I 2019 ble FFK Appen innført og den har blitt en stor suksess med snart 7500 registrerte brukere! De aller fleste skaffer nå billetten sin gjennom FFK Appen, vi håper andelen stiger enda mer i 2021.

FFK appen finner du på App Store eller Google Play - Søk etter "FFK". Den er helt GRATIS å laste ned!

Du kan også kjøpe via web, klikk deg inn her: KJØP SESONGKORT HER!

Plastkort
Vi ønsker at så mange som mulig gjør seg kjent med FFK Appen og benytter den. Det er enklere og raskere både for deg og klubben.
Dersom du ikke har smarttelefon eller av andre årsaker veldig gjerne ønsker et plastkort også i 2020, så kan du bestille det. Det vil være et produksjonsgebyr på 50,- pr. kort som betales ved henting.

Dersom du ønsker plastkort tar du kontakt med oss via [email protected], eller kommer innom administrasjonen på Stadion på virkedager.

Priser
Det er mye å spare på sesongkort kontra å kjøpe enkeltbillett til hver kamp, med sesongkort gå glipp av minst tre kamper - og fortsatt spare penger.

Ståplass Bymisjon Tribunen (Hjemmesupporter Felt K)
- Voksen: 1200,-
- Barn/student/honnør: 900,-

Bymisjon Tribunen / Solid Tribunen (Felt G, H, S, T, U)
- Voksen: 1800,-
- Barn/student/honnør: 1100,-

Europris og Værste Tribunen
- Felt A, E og Q: 2500,-
- Felt M og P: 2750,-
- Felt B, C, D, N og O: 3000,-

- Rullestolplass 1000,-

Administrasjonsgebyr kr. 25,- inkl. på alle sesongkortpriser.

Ståtribunen bytter side!
Fra og med 2021 vil igjen ståtribunen for hjemmesupportere være på kortsiden mot elva. Endringen skyldes arrangementskrav i OBOS-ligaen og grunnet infrastrukturen på Stadion blir derfor våre fantastiske supportere flyttet til motsatt side.

Dere som ønsker sesongkort på ståtribunen må du derfor velge "Felt K".

Bortesupporter
Bortefelt vil i 2021 være: "Felt R".

Slik bruker du FFK Appen!
Slik finner du appen og registrerer deg:

Når du er inne så kjøper du sesongkort slik:

Slik deler du sesongkortet eller enkeltbilletten din:

Slik bruker du billetten(e) din(e) på kamp: