Samarbeidspartnere på FFKs temadag i Alltid invitert

Bli samarbeidspartner

Skal FFK utvikle seg videre som klubb og samfunnsaktør, trenger vi deg med på laget. Tilbake skal du få god og relevant verdi.

Fredrikstad Fotballklubb setter seg høye mål både på kort og lang sikt. Som samarbeidspartner, uansett nivå, bidrar du til å realisere mål på både seniornivå og utviklingssiden.

Samarbeidspartnere av FFK skal ikke bare bidra, vi skal levere verdi i retur - i form av opplevelser, markedsføring, nettverksbygging eller samfunnsansvar vi står sammen om. Slik skaper vi verdier sammen, og hjelper hverandre til å ta nye steg.

For, som vi synger før avspark på Stadion: Sammen står vi sterke!

Kontakt oss for å høre mer!

Klikk her for å se FFKs samarbeidspartnere!

Vil du ha en uforpliktende prat om det å være samarbeidspartner? Kontakt oss gjerne på epost marked@fredrikstadfk.no eller ring markedsansvarlig Svend Anders Karlsen-Moum på telefon 95998181.

Les mer om noen av alternativene man kan velge mellom som FFK-partner, men husk at vi alltid kan skreddersy innhold etter ditt behov.