Utrolig sjansebonanza for FFK sine rekrutter, men ingen mål

Mandag kveld var det serieåpning i 4. divisjon når FFK og Kvik Halden sine rekrutter møttes til dyst på Fredrikstad Stadion.

18 av 22 fra a-troppene
Begge lag stilte med en rekke spillere fra a-troppene sine, henholdsvis 8 for FFK og 10 fra Kvik Halden tilhører a-lagene. 
Kvik Halden er nyoppryket med sitt rekruttlag i år etter en parademarsj gjennom 5. divisjon i fjor, og med en bred a-tropp er det ventet at de skal hevde seg godt i 4. divisjon. 

For FFK er det i årets sesong et mål om å følge opp fjorårsesongen og være med i kampen om den øverste plassen på tabellen som gir kvalifisering til 3. divisjon 2020.

Store muligheter for FFK
Første omgangen bar preg av relativt lavt tempo, men innimellom gikk det fort fra begge lag. 
Kvik Halden hadde flere halvsjanser, men det var hjemmelaget som kom til de største mulighetene. 

Nicolay Solberg fikk heade helt alene fra 6 meter på en dødball, men avslutningen gikk like utenfor stolpen. 
Senere var Tim Nilsen alene gjennom og han satt avslutningen forbi keeper, men også han sendte skuddet rett utenfor stolpen. 
Siste store mulighet fikk Thomas Drage når han var helt alene gjennom mot keeper, men Drage fikk ikke helt treff på avslutningen og keeper reddet. 

Dermed stod det 0-0 til pause i en omgang FFK burde scoret mål.

Sjansebonanza
Andre omgangs første mulighet fikk Thomas Drage etter at unge Engsmyr fosset nedover høyresiden og slo ut i feltet til Drage som ikke fikk klem på avslutningen fra meget god posisjon. Keeper reddet og fanget sin egen retur foran beina på Tim Nilsen.

Med unntak av Drage sin store sjanse var det lite spennende som skjedde den første halvdelen av andre omgang. Kvik Halden lå lavt og forsvarte seg, men var ivrige på å ta kontringene når muligheten bøy seg. 

Etter 70 minutter fikk FFK nok en gedigen muligheten når Tim Nilsen var på enden av et innlegg fra Getz. Ballen falt ned i beina til Nilsen på 5 meter, men avlsutningen gikk rett over mål. 
Like etterpå kom Kvik Halden til en god mulighet når de kontrer og får til en avslutning fra god posisjon, men også den avslutningen går over målet. 

Etter 76 minutter spilt fikk Tim Nilsen nok en stor mulighet, denne gangen etter innlegg langs bakken, men avslutningen var Kviks keeper med på og reddet godt til corner.

Etter 86 minutter fikk FFK straffe når Nicolay Solberg lurte seg rundt backen og ble holdt igjen, straffen tok Tim Nilsen, men den blåste han over tverrliggeren.

Etter 90 minutter fikk FFK nok en gedigen mulighet når Koko dro seg løs inne i 5-meteren og ga til Tim Nilsen som aldri fikk avsluttet omtrent inne i målet.

5 minutter på overtid fikk FFK frispark i god posisjon og Zoulakis brant til, men keeper var med på notene og slo til corner.

Dermed ender det utrolig nok 0-0 på Stadion. 
FFK produserer en drøss med gedigne muligheter, men klarer aldri å få satt ballen i mål. 

Annonse fra Obos-ligaen: