Ungt rekruttlag med fin prestasjon mot Selbak

Et rekruttlag bestående av kun tre seniorspillere, alle førsteårs, slo Selbak i Østfoldhallen søndag ettermiddag.

FFK2 hadde med 5 spillere fra a-troppen søndag ettermiddag, Leonard Getz, Aleksander Karstensen og Philipe Koko var eneste som ikke lenger holder junioralder.

Motstander var Selbak som rykket ned fra 3. divisjon i fjor og som er ventet å være en av opprykkskandidatene i årets 4. divisjon.
I helgen ble det å rykke opp fra 4. divisjon langt mer krevende etter at Forbundstinget besluttet å redusere antall nedrykkslag fra 3. divisjon fra 4 til 3. Dermed må Østfold kjempe med Vestfold om kun en opprykksplass til 3. divisjon 2020.

Vant til slutt
FFK2 scoret kampens første mål mot Selbak, men det var Selbak som var sist på ballen.
Senere i omgangen utlignet Selbak til 1-1 og etter hvilen gikk de opp til 2-1 når drøye 80 minutter var spilt.

De unge rekruttene ga seg ikke og i løpet av kampen siste minuttene scoret både Bendvold Hansen og Barakt og sørger med det for 3-2 seier for FFK2 i det som var årets første treningskamp for rekruttene.