Unggutta gjorde jobben mot Sparta!

Det ble tett og jevnt på Fredrikstad Stadion torsdag kveld, men til slutt var det de unge rekruttene som kunne juble for 3 nye poeng.

Med en krevende skadesituasjon i a-troppen og flere av de som kunne spille rekruttkamper denne uken også er aktuelle inn mot søndagens a-kamp, ble det et meget ungt lag som tok imot Sparta på Stadion i en av høstens to hengekamper.

En av de eldste på laget, 23 år gamle Oscar Lopez Borgersen satt inn 1-0 etter en snau halvtime, mens en av de andre rutinerte, 19 år gamle Anas Farah, trillet inn 2-0 like før pause. Den ledelsen stod seg inn til hvilen og FFK hadde et godt utgangspunkt før den andre omgangen.

Etter hvilen var det derimot gjestene fra Sparta som var på hugget og reduserte til 2-1 etter få minutter. En god stund etter dette hadde FFK kontroll og hadde flere gode muligheter til å sette spikeren i kista.
Mot slutten av kampen var det mye vilje ute på banen og Sparta var nærme ved et par anledninger, men unggutta holdt stand og kunne juble for 3 viktige poeng.

Med den 5. seieren på rad er rekruttene oppe på 2. plass med 43 poeng på 21 kamper, 3 poeng bak Kvik Halden 2 som fortsatt har en kamp mer spilt enn FFK.
Det gjenstår 7 kamper for rekruttene og neste mulighet til å knappe innpå tabelltoppen er på mandag når Råde gjester Fredrikstad Stadion.