Surt tap etter sjansebonanza for FFK

Fredag kveld tok FFK imot Kvik Halden på Fredrikstad Stadion, det endte med et surt 0-2 tap etter sjansebonanza mot Kvikemålet.

Første på Stadion
Til nå i år har Bjørn Johansen sine spillere spilt 3 treningskamper. Uavgjort mot Mjøndalen og Sogdiana, og seier mot Nest-Sotra, alle på bortebane. Fredag kveld skulle laget få sine første minutter hjemme på Stadion i 2019.
Motstander var Kvik Halden som kom fra 3 seire og 1 tap hittil i oppkjøringen, forrige helg slo de Moss med solide 4-1 hjemme i Halden.

Til kampen var det noen forfall i troppen. Håvar Jenssen, Tomas Lopez Borgersen og Maikel Nieves stod over pga. sykdom, mens Leonard Getz, Sakari Mattila og Eirik Mæland ikke var med grunnet skader.
Derimot var Andreas Hagen, Marius Hagen og Noah Hermansen med i troppen, både Marius og Andreas var med for første gang i år.

Surt tap
Det var duket for årets første treningskamp under flomlysene på Fredrikstad Stadion. Men dessverre for de drøye 250 tilskuerne som var tilstede i kulden, var det lite å kose seg over fredag kveld.

Det var en god start for et offensivt og høyt pressende FFK-lag som gikk ut i hundre og kunne tatt ledelsen tidlig. Dessverre for Nicolay Solberg gikk den over mål. Videre i 1 omgang hadde FFK god kontroll på gjestene fra Halden. Dessverre for FFK hadde David Paulmin sin livs kamp mellom stengene for Kvik Halden. Så til pause sto det 0-0 på stadion.

Etter pause var det mer slurv fra FFK sin side, og etter timen spilt scoret gjestene 0-1 etter en flott volley i hjørnet, det var gjestenes første sjanse for kvelden. Videre i andre omgang skjedde det svært lite. FFK kom også denne omgangen til to store sjanser, men begge endte i stolpen. Rett før slutt kom gjestene på en kontring fra en FFK sjanse og scoret 2-0 på sin andre sjanse, det ble også sluttresultatet i den første treningskampene på Stadion.

- Vi åpnet veldig bra og burde ledet med både to og tre mål, men utover i kampen mister vi både intensitet og struktur. Det er mye positivt å ta med seg fra 1. omgang, men måten vi opptrer på etter pause må vi se på og jobbe med. Forteller Bjørn Johansen.