Summer Camp for Bylagene er over

En flott uke med Summer Camp for bylagene er over, og slitne spillere kan ta en velfortjent feriepause.

Gjennom uka har bylagsspillere fra 2004-, 2005- og 2006-kullene trent på individuelle tekniske ferdigheter, relasjonelle ferdigheter og noe struktur i ulike spillformer. Lavintensitetsøkter før lunsj har blitt brukt til å finpusse individuelle ferdigheter med og uten ball, mens spillerne etter lunsj har blitt utfordret gjennom varierte spillsekvenser med høyt tempo og fokus på ulike faser av spillet, både på individuelt nivå og lagnivå.

Trenere fra A-lag, G19, G16, bylagene og noen innleide utenfra, samt flere A-lagsspillere med trenererfaring har sørget for stor variasjon i treningene på de ulike kullene. Per Mathias Høgmo, Magnus Meling, Samuel Dirscher, Thomas Johnsen, Magnus Pettersen, Filip Westgaard, Ludvig Begby, Mislav Leko, Øyvind Høgmo og Jørgen La Cour Strand stilte villig opp og var, sammen med de faste bylagstrenerne, i sving på de ulike øktene for å gi spillerne et utfordrende og variert treningstilbud.

Spillerne har jobbet utrettelig og seriøst hele uka, og sammen har spillere og trenere sørget for at vi har hatt en lærerik og annerledes «treningsleir» for FFKs bysamarbeidslag på Fredrikstad Stadion.

I lunsjen ble det servert sunn og variert varm og kald mat, og Øystein Richardsen har gjort en strålende jobb med lunsj og frukt gjennom hele uka! Mellom øktene før og etter lunsj har spillerne fått tid til hvile, sosialisering, teoretiske opplegg og å se A-laget trene.

Vi ønsker å takke engasjerende trenere, administratorer, matsjefen, og mest av alt spillerne for en flott uke her på Fredrikstad Stadion, og vil samtidig ønske spillerne god sommerferie!

Vi ønsker også å rette en spesiell takk til Loppeberget gjennom Ulf Berg som har sponset oss med 40 nye, flotte baller. Disse kom godt med gjennom Summer Camp-uka, og vil også brukes videre når vi sparker i gang sesongen etter ferien.

 

Til høsten venter nye utfordringer for bylagskullene, og vi gleder oss til å komme i gang igjen!

 

God sommer fra FFKs Bysamarbeidslag 😊

Annonse fra Obos-ligaen: