Sesongkortsalget for 2018 er i gang

Alle som har hatt sesongkort i 2017 har forkjøpsrett på sine billetter frem til onsdag 21. februar 2018. Foto: Trine Sirnes

Sesongkortsalget for 2018-sesongen er i gang, og det er mye å spare på sesongkort kontra å kjøpe enkeltbillett til hver kamp. Uansett hvor du sitter eller står kan du med sesongkort gå glipp av minst tre kamper - og fortsatt spare penger.

Klikk her for å kjøpe ditt sesongkort for 2018

Klikk her for å se priser på sesongkort 2018

Du kan også fornye ditt sesongkort hos Fredrikstad Kino og i administrasjonen på Stadion mellom kl. 1000-1600.

For FFKs del er sesongkortsalget en svært viktig del av grunnlaget for sesongen. Alle som kjøper sesongkort bidrar til å legge en bedre ramme for spillerstall, trenerteam og øvrige ressurser i klubben kan bli best mulig.

Her er de viktigste punktene og nyhetene for sesongkortkjøpere i 2017:

Frist for fornyelse 21. februar
Alle sesongkortholdere i 2017 har sine plasser reservert til og med 21. februar 2018. Etter dette løses plassene opp og kan kjøpes av andre.

Kirkens Bymisjon Tribunen blir stengt
Kirkens Bymisjon Tribunen blir stengt i 2018 på grunn av at man ikke har behov for plassene og derfor kan spare penger på bruk av bla vakter.

Sesongkortholdere på denne tribunen bes kjøpe seg andre plasser på Stadion. Ta kontakt hvis vi skal hjelpe til!

Dette betyr også at bortesupportere vil bli plassert på felt L i 2018

Klikk her for å kjøpe ditt sesongkort for 2018

Spar prisen av minimum tre kamper
Også i 2018 følger vi prinsippet om at du uansett plass på tribunen sparer verdien av minst tre enkeltkamper ved å kjøpe sesongkort. Noen felt sparer du over 50 prosent på å kjøpe sesongkort kontra kampbillett på hver kampdag. Du får altså 13 kamper til prisen av 10 eller færre ved sesongkort. I tillegg gir du FFK en betydelig støtte og forutsigbarhet, og du sparer deg selv for stress og kø per kamp.

Endringer for Flishaugen
Det vil ikke lenger være egne sesongkort med Flishaugen plasser. Men alle plassene på nedre felt S blir holdt av til hver kamp så barn kan samles her.

Prisendringer
Vi har justert prisene foran 2018 sesongen og de nye prisene finner du under:

Priser sesongkort 2018

Del opp betalingen ved kjøp på nett
FFKs billettleverandør Ticketmaster (tidl Billettservice) tilbyr nå delbetaling av sesongkortet gjennom Klarna. Dette tilbys kun ved kjøp i nettløsningen, hvor du også finner nærmere detaljer og betingelser for dette.

Kjøp ditt sesongkort nå på sesongkort.fredrikstadfk.no