Seier igjen for rekrutt!

Mandag kveld ble det en ny seier for vårt unge rekruttlag som dermed holder liv i drømmen om å toppe avdelingen ved sesongslutt.

Snittalder på 21 år
FFK stilte med en ung, men a-preget startoppstilling mot Selbak i mandagens rekruttkamp. Snittalderen var helt nede på 21 år, men det var tilsammen 9 spillere fra a-troppen som stilte til start. Deriblant også et par ringrever i Andreas Hagen og Nicolay Solberg.

Komfortabel ledelse til pause
Der var nettopp Andreas Hagen som satt inn 1-0 til FFK etter 15 minutter spilt, og like etterpå var Nicolay Solberg på plass og gjorde 2-0 til hjemmelaget etter 20 minutter.
Riki Alba gjorde 5 mål i forrige rekrutt-kamp og brukte bare 35 minutter på å ta opp tråden fra sist. Dermed 3-0 til FFK etter en drøy halvtime.

Det var også stillingen halvveis etter en omgang med mye fint spill fra unggutta. 3-0 ikke et mål for mye til pause.

Bytteomgang
Andre omgang startet uten scoringer, og etter omkring timen spilt kom Micael Lervik og Alexander Zoulakis inn.
65 minutter var spilt når Riki Alba nok en gang var frempå, like etterpå ble også han byttet ut, det samme ble Solberg. Inn kom Samuel Skarnes Gray og Fredrik Stokke.
Riki Alba har med det scoret småpene 7 mål på 140 minutter for rekruttene.

Oscar Øren og Markus Ballari Berg kom også inn mot slutten av kampen. Selbak kom tilbake to ganger på slutten, uten at det noen gang ble kamp om poengene.
4-2 seier for rekruttene som tar en ny 3-poenger og jager videre mot toppen av tabellen.

To kamper neste uke
Neste uke er det først en vrien bortekamp mot Idd på mandag og deretter hjemmekamp mot Sparta Sarpsborg på torsdag. Kampen mot Sparta er en av to utsatte kamper mot samme lag, la oss håpe vi er ferdig med utsettelser nå!