Sanel Kapidzic

Sanel sikret superviktig poeng

Sanel Kapidzic var iskald fra straffemerket da det gjaldt som mest for FFK i Arendal.

Hver kamp er ekstremt viktig for FFK denne høsten, og i møtet med Arendal ble det drama til siste minutt.

Arendal ledet nemlig 1-0 etter en heldig scoring i første omgang, da dommeren dømte straffe for FFK i siste minutt av kampen. Frem trådde Sanel Kapidzic, og FFK-spissen satte straffen sikkert i mål og sørget med det for poengdeling på bortebane.

Elverum tapte samtidig sitt drama mot Jerv, og FFK er dermed et poeng lenger unna direkte nedrykk etter dagens runde.

FFK spilte ingen rysare av en kamp på Sørlandet, men hadde spill og ball i store perioder. Likevel var det hjemmelaget som fikk ta ledelsen fire minutter før sidebytte. Et tilsynelatende udramatisk skudd fra Thompson Unachi Ekpe skiftet retning da det traff Razak Nuhus pannebrask - og en utspilt Håvar Jenssen i FFK-målet var sjanseløs på målet.

Med spillefri neste helg er det duket for et nytt viktig oppgjør for FFK på Stadion søndag 3. september. Da kommer et Åsane ledet av Mons Ivar Mjelde til Stadion.