Reuterswärd klar for FFK!

Love Reuterswärd kommer fra IF Brommarpojkarna og er klar på en avtale ut 2021 for FFK!

Kontakt ut 2021
Love Reuterswärd er 21 år og har gått gradene i IF Brommarpojkarna. De siste to sesongene har han vært utlånt til Assyriska i Division 1, tilsvarende nivå som FFK spiller på.

Love har signert på en avtale ut sesongen 2021 og er på plass i Fredrikstad når treningene starter opp 7. januar.

- Jag känner stor glädje och stolthet att få spela och tillhöra FFK de kommande åren.
Jag kommer göra mitt yttersta för att hjälpa FFK till framgånger. Jag har stora förhoppningar inför 2019 och jag ser frem emot att träffa lagkamraterna. Forteller Love.

Hurtig kantspiller
Love er kantspiller og hans fremste styrker er en stor fart og evne til å passere motstander. Han har også en god løpskapasitet og har de siste to sesongene levert mange målpoeng for Assyriska på nivå 3 i Sverige.
På totalt 48 kamper for Assyriska har det blitt 12 mål og 15 assist for den unge svensken.

- I Love får vi stor fart og egenskaper til å skape ubalanse hos motstander. Love er en ambisiøs og målrettet ung spiller som vi ser for oss skal ta store steg hos oss i årene som kommer. Forteller Joacim Heier. 

Glatt gjennom medisinsk sjekk
Love var i Fredrikstad i forrige uke og besøkte FFK, samt gjennomførte den medisinske sjekken. Nå skal den sympatiske kantspilleren ta med seg flyttelasset over landegrensen og starte karrieren i hvitt og rødt på Fredrikstad Stadion.

- I Love får vi en ung spiller som tilfører oss offensive egenskaper i kraft av at han er dyktig en mot en. God innleggsfot og hurtig. Sier Per-Mathias Høgmo.

Vi ønsker Love velkommen til FFK og gleder oss til å se han i aksjon i 2019!

Annonse fra Eliteserien: