Rekruttene tok nok en seier!

Rekruttene tok den 12. seieren på rad i kveld når Borgen ble slått med 2-1 i en tøff kamp.

FFK stilte nok en gang med et meget ungt rekruttlag bestående av kun 2 seniorspillere, men unggutta har vist seg mer enn klare for å vinne kamper i 4. divisjon. I kveld vant laget kamp nummer 12 på rad, på de siste 17 kampene har de vanvittige 16 seire og 1 uavgjort.

Motstander Borgen var en av årets hardeste nøtter å knekke på hjemmebane. De brune fra Borgenhaugen kjempet godt og kampen vippet lenge på stillingen 1-1 i andre omgang.
Før hvilen hadde Vestby gitt oss ledelsen, men Borgen utlignet rett etter pause.
Noah Hermansen avgjorde kampen med et fint hodestøt mot slutten og dermed har rekruttene fortsatt til gode å avgi poeng på hjemmebane i 2018.

Sarpsborg 08 sine rekrutter vant også i kveld, så på toppen av tabellen er situasjonen uendret med 3 kamper igjen å spille.
Nå gjenstår det to mandags-kamper mot Ås og Askim, før sesongen skal avsluttes lørdag 27. oktober mot Kråkerøy sine rekrutter.