Rekruttene tok med seg ett poeng hjem fra Jeløya

Rekruttene stod ovenfor en interessant oppgave når de skulle møte opprykkskandidat Sprint-Jeløy på bortebane.

Det var et ungt, men godt rekruttlag som stilte til start på Jeløya mandag kveld.
Oppgjøret mot Sprint-Jeløy var interessant og viktig ettersom de hvite og blå fra øya utenfor Moss er ventet å være en av kandidatene til å kjempe om opprykket fra 4. divisjon.

Youssef Chaib var en av a-lagsspillerne som var med, og han viste seg nok en gang frem i 4. divisjon med godt spill og flere gode forsøk. Som i forrige kamp tegnet han seg igjen på scoringslisten, også denne gangen ble det mål fra langt hold med venstreslegga. Scoringen kom etter snaue halvtimen.

Kampen på Bellevue var jevnspilt, men rekruttene våre hadde flere gode muligheter og kunne fort ha avgjort kampen ved et par anledninger.
Etter 70 minutter smalt det isteden andre veien når Mustafa Kivrak utlignet med et flott langskudd.
Etter dette kunne kampen gått begge veier, men uavgjort er til slutt et greit resultat sett ut i fra spill og sjanser.

Unggutta våre vil nok irritere seg over de misbrukte mulighetene på stillingen 1-0, men når man teller opp i oktober så kan det også vise seg at poenget borte mot Sprint-Jeløy var viktig.

Neste kamp for rekruttlaget er hjemme mot Sparta Sarpsborg. De har startet sesongen med seier over Borgar, og spiller sin andre kamp når de gjester Fredrikstad Stadion på mandag 23. april.

Aleksander Karstensen, Leo Olsen, Tomas Lopez Borgersen, Harald Sollund, Leo Getz, Micael Lervik, Oscar Lopez Borgersen, Fredrik Stokke, Youssef Chaib, Joel Armstrong og Eirik Vestby startet kampen, mens Mohammed Hakim Hashi, Matheus Mendes og Said Barakat kom inn.