Mandag kveld var gjorde FFK2 og KIL2 opp om poengene på Fredrikstad Stadion, den duellen var det FFK som kom seirende ut av.

Kråkerøy2 stod med 12 poeng etter 11 kamper, mens FFK2 stod med 23 poeng på sine 10 kamper.
Det var to unge lag som gikk på banen mandag, men med noen erfarne brikker på begge lag.

Reuterswärd toneangivende
Det var en rolig start på kveldens rekrutt-oppgjør, først etter 20 minutter skjedde det ting og da gikk det fort.
Kråkerøy fikk en halvsjanse etter et balltap, men skuddet fra 18 meter ble blokket utenfor til corner. Minuttet etterpå fikk FFK frispark i god posisjon som Reuterswärd brant like utenfor stolpen, og minutter etter det igjen måtte Kråkerøy sin keeper hente frem sitt aller ypperste for å stoppe en Nieves-heading når Reuterswärd svingte inn ballen fra høyre.

Etter 33 minutter ble det til slutt mål når Reuterswärd nok en gang viste frem rykket sitt på høyresiden, slo en presis ball lavt foran mål og på bakre stolpe dukket Eirik Vestby opp og dunket inn 1-0 til FFK.
Et par minutter senere var den unge svensken på farten igjen når han dro seg forbi inn i feltet, men skuddet fra spiss vinkel gikk utenfor stolpen. Reuterswärd involvert i alt av sjanser for FFK så langt.

Det ble med det ene målet av Eirik Vestby før hvilen på Stadion, 1-0 til FFK.

Sjanser på løpende bånd
Andre omgang startet med mange angrep fra FFK som kom til flere gode situasjoner, men ingen av de ga mål før etter 52 minutter når Barakat stusset Nieves gjennom alene med keeper. Spanjolen hentet frem årets roligeste avslutningen og vippet ballen over keeper til 2-0.

Kråkerøy var nærme scoring med en kanonkule like utenfro krysset, men sekunder senere var FFK minst like nærme 3-0 når Maikel spilte Reuterswärd som kastet seg frem for å sette ballen i åpen kasse, men avslutningen gikk i nettveggen. Nå var det mye FFK-angrep og det ble skapt sjanser eller nesten-sjanser på løpende bånd.
Etter snaue timen kom 3-0 når Eirik Vestby var frempå igjen med et skudd fra 18 meter som tok i en forsvarer og satt keeper ut av spill.

Etter 3-0 falt kvaliteten utpå Stadion-matta og ingen av lagene var presise nok til å skape all verden, på tross av mange fine situasjoner som kunne gitt sjanser og mål.
A-lagsgutta Reusterswärd og Nieves gikk ut etter 75 minutter, begge var involvert i mange sjanser i kveld, inn kom unggutta Fredrik Stokke og Micael Lervik.

Når uret passerte 80 minutter gikk Said Barakat ut, inn kom en ung spiller som har imponert i våres. Pawel Churpalla har vært god for G16 og debutert for G19 i år, nå fikk han også muligheten på rekrutt-laget.

Kråkerøy var nærme redusering med 8 minutter igjen på klokka, men Tomas Lopez var på plass og klarerte bort fra streken. Lervik var nærme 4-0 på overtid, men avslutningen gikk like utenfor målet. Mer skjedde ikke på Stadion denne kvelden av nevneverdig karakter, dermed blåste dommer av oppgjøret på 3-0 og ny seier for rekruttene.

Moss ll siste før ferien
Med kveldens seier er FFK oppe i 26 poeng på 11 kamper, gode tall som gir en 3. plass på tabellen, poenget bak Østsiden på tabelltopp. FFK har to kamper til gode på serielederen, så mulighetene er gode for å avansere.

Neste oppgjør for FFK-rekruttene er vårsesongens siste, også det er en ren rekrutt-kamp, denne gangen mot Moss på Melløs. Kampen går mandag 8. juli klokka 19:15.