Nye seire for både G16 og G19

G16 tok seg videre i NM onsdag og torsdag vant G19 nok en kamp når Kråkerøy ble slått på Stadion.

G16 videre i NM
FFK sitt G16 lag var onsdag kveld i Bærum hvor de møtte Bærums Verk i første offisielle kamp for sesongen.
Jemmy Risøy og Markus Brandon Manirakiza ga oss en drømmestart med 2-0 før det var spilt 10 minutter av kampen.
Bærums Verk skulle imidlertid komme sterkt tilbake og ved pause var stillingen 2-2.

Manirakiza var ikke ferdig for dagen og satt inn 3-2 i andre omgang, dermed er G16 videre til neste runde i NM.

Det nærmer seg seriestart for G16 i Interkrets. 30. mars spilles første kamp når turen går til Hamar og møte med HamKam på Briskeby stadion.

G19 fortsetter å vinne
Juniorlaget har hatt en flott vinter til nå. Tidligere i oppkjøringen har G19 vunnet mot Follo, Aalborg, Ullern og Selbak, torsdag var det lokaloppgjør når Kråkerøy var motstander på Stadion.

Engsmyhr ga FFK ledelsen etter halvspilt første omgang, men like etter pause utligner Kråkerøy.
Den siste halvtimen av kampen tilhørte Said Barakat, spissen gjorde like greit hat-trick og sørget for 4-2 seier til FFK til slutt.

Også G19 nærmer seg seriestart. Deres første kamp i Interkrets er hjemme mot Lillestrøm 3. april.