Nye muligheter mot Åsane på bortebane

Søndag venter Åsane i Bergen, her får du siste status på troppen.

Åsane fikk en fin start på sesongen, men har hatt en mindre god periode de siste 6 ukene. Inkludert cupkampen mot Jerv i midtuken har nå Åsane spilt 6 kamper mot 1. divisjonsmotstand på rad uten seier. Forrige seier kom mot Florø på 16. mai.

Mons Ivar Mjeldes menn har spilt uavgjort i de to siste hjemmekampene i OBOS-ligaen, begge har endt 2-2 mot henholdsvis Strømmen og Arendal.
Forrige helg var Åsane på Elverum, og mange øynet nok håpet om seier når hjemmelaget ble redusert til 10 mann etter 54 minutter, men Åsane klarte aldri å utnytte overtallet.
I midtuken kjempet Jerv og Åsane om retten til å møte Rosenborg på hjemmebane i 4. runde av cupen, der trakk Jerv det lengste strået med scoring i det 93. minutt.

FFK mistet seieren og en tabellplassering over nedrykksstreken med Kongsvinger sitt frisparkmål på overtid tirsdag. Muligheten for å klatre på tabellen er tilstede i dag også, ettersom Florø, Elverum og Jerv på plassene foran FFK alle spiller tøffe bortekamper denne helgen.

Fra forrige helg er både Patrik Karoliussen (karantene sist) og Edvard Skagestad tilbake for fullt. På skadelisten finner vi Magne Simonsen (operert ankel), Anas Farah (opptrening kne) og Rino Falk Larsen (operert korsbånd i kne). I tillegg er Ludvig Begby syk og er ikke tilbake før etter sommerpausen.

Følgende 16 mann har tatt turen til Bergen denne helgen:
Håvar Jenssen, Jon Masalin, Edvard Skagestad, Mislav Leko, Filip Westgård, Shola Akinyemi, Razak Nuhu, Kevin Wright, Patrik Karoliussen, Dinko Trebotic, Håvard Åsheim, Joona Veteli, Ulrik Flo, Mads Andre Kaland, Mos Ndiaye og Sanel Kapidzic.

Kampstart på Myrdal sitt nye og flotte kunstgress er klokka 18:00 – Vi gleder oss til kamp og ønsker guttane lykke til!